Intohimona taiteen tuottaminen tai markkinointi?

Hae Tero Saarinen Companyn kauden 2019 – 2020 työharjoitteluohjelmaan 24.3. mennessä! Haluamme jakaa osaamistamme ja edistää toimialamme kehittymistä Suomessa. Vuodesta 2002 toiminnassa ollut työharjoitteluohjelmamme tarjoaa näköalapaikan esittävän taiteen alalle ja inspiroivan kehittymisympäristön. Osallistujat pääsevät työskentelemään eri alojen ammattilaisista koostuvaan huipputiimiimme sekä verkostoitumaan maailman johtavista kulttuurialan toimijoista muodostuvan kumppaniverkostomme kanssa.

TSC:n työharjoitteluohjelmaan valituilla on mahdollisuus keskittyä tuotantoon, markkinointiviestintään tai taiteellisen suunnittelun avustaviin tehtäviin. Osallistujat pääsevät perehtymään laaja-alaisesti organisaatiomme toimintaan, yli 20-vuotisen historiamme aikana hiottuihin prosesseihin sekä käyttämiimme työkaluihin, ohjelmistoihin ja sovelluksiin – Slackista Exceliin ja WordPressistä Facebook Ads Manageriin.

Käytännön työn ja siihen liittyvän ohjauksen ohella jokaiselle harjoittelijalle tarjotaan 10h räätälöityä henkilökohtaista valmennusta. Ohjelmaan valituilla on myös mahdollisuus jatkaa mentorointisuhdetta valitsemansa TSC:n asiantuntijan kanssa harjoittelun päätyttyä.

Harjoittelun fokus ja ohjaaja määräytyvät valitun henkilön taustan, kiinnostuksen ja kehitystavoitteiden mukaisesti. Myös opinnäytetöihin tai muuten hakijan omaan erityisalaan liittyvät projektit ovat mahdollisia.

Nyt avoinna oleva haku koskee ensisijaisesti syyskautta 2019 sekä kevät- ja kesäkautta 2020, mutta otamme hakemuksia vastaan myös tuleville kausille. Harjoittelu tapahtuu Tero Saarinen Companyn uusissa toimitiloissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Harjoittelu on suunnattu opintojaan viimeisteleville, vastavalmistuneille tai alan vaihtoa suunnitteleville. Ohjelma on palkaton ja sen suositeltu kesto on vähintään 4kk.

Edellytämme valituilta vahvaa motivaatiota kehittyä taidejohtamisen, kulttuurituotannon tai -viestinnän ammattilaiseksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Aiempi taidealan työkokemus, korkeakoulutason opinnot, monipuolinen kielitaito sekä toimistotyöhön ja / tai markkinointiviestintään liittyvien ohjelmistojen ja sovellusten tuntemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@terosaarinen.com sunnuntaihin 24.3. mennessä. Haastattelut suoritetaan 28. – 29.3.2019.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse numerosta (09) 6813 1881 ke 13. ja 20.3. klo 16-17 / toiminnanjohtaja Iiris Autio.

”Tanssin kentästä kiinnostuneelle ei tästä maasta parempaa paikkaa löydy päästä näkemään kansainvälistä tekemistä. Kokemus ja harjoittelun aikana saadut kontaktit avasivat minulle monia ovia. Hieno ja inspiroiva paikka, sekä rautaiset tyypit, joiden tekemisestä oppi paljon.”

- Sanna Langinkoski, Production Coordinator, Helsinki Filmi (TSC harjoittelija 2016)

”Työharjoitteluni ja koko TSC:n jengi oli mahtava! Opin paljon uusia taitoja, mutta myös asioita itsestäni ja siitä, mihin suuntaan haluan lähteä valmistumisen jälkeen. Toimistolle oli aina niin mukava tulla ja kaikki Companylaiset ottivat heti osaksi yhteisöä. Harjoittelijana oli myös helppo aloittaa, sillä ohjeet olivat selkeät ja kokemuksella tehty. Tähänastisen työurani opettavaisin ja mielenkiintoisin kokemus, iso kiitos siitä!”

- Maria Westö, Administrator, Fazer konserttitoimisto (TSC harjoittelija 2016)

``Tein maisteriksi valmistuttuani Tero Saarinen Companylla työkokeilun kautta harjoittelun, jonka aikana opin mielettömän paljon alasta ja kokemus oli unohtumaton. Upeaa, että Tero Saarinen Company pystyy tarjoamaan harjoittelumahdollisuuksia ja ammattitaitoista työnohjausta vastavalmistuneille. Voin lämpimästi suositella hakemaan!”

- Jenni Pöyry, Communications Manager, Mellakka Helsinki (TSC harjoittelija 2015)

``Kokemukseni Tero Saarinen Companyn harjoittelusta oli korvaamaton. Pääsin ihan oikealla panoksella mukaan toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja mielettömien tekijöiden kanssa! Työskentelin harjoittelun jälkeen pitkään tanssin alalla, mitä ei olisi tapahtunut ilman harjoittelussa saamiani kontakteja ja kokemusta.”

- Inna Schwanck, Producer, Helsinki Contemporary (TSC harjoittelija 2013)