TSC Studio tanssin kentän monipuoliseen käyttöön

Tero Saarinen Companyn uusissa tiloissa Kaapelitehtaalla sijaitsevan harjoitussalin käyttötapoja ja vuokrauskäytäntöjä testataan kauden 2019/2020 aikana. Alan toimijoiden tarpeita kartoittaneen kyselyn pohjalta TSC Studioon on suunnitteilla mm. residenssitoimintaa, demoja sekä vakiovuoroja tanssikouluille. Liki 200m2 tilassa on joustolattia, valotangot ja äänentoisto. 

TSC tulee tarjoamaan tanssitoimijoille 1-4 viikon mittaisia maksuttomia harjoitusresidenssejä, 1-3 valmisteilla olevalle produktiolle vuodessa. Harjoitusresidenssien yhteyteen tullaan järjestämään demoja ja avoimia harjoituksia. Periodiluonteisesti työskenteleville tanssiryhmille, koreografeille ja tanssijoille harjoitussalia vuokrataan päivisin edullisesti TSC:n omien kiertueiden ja harjoitustaukojen ajaksi sekä viikonloppuisin. Kokeilukauden 2019/2020 ajan TSC Studio tulee tulee olemaan kurssi- ja opetuskäytössä arki-iltaisin ja lauantaiaamuisin. 
 
Tilan avajaisista, vuokrahinnoista sekä vuoden 2020 virallisesta residenssihakumenettelystä tiedotetaan tarkemmin kesän jälkeen. Vapaamuotoisia kuvauksia valmisteilla olevista teoksista työryhmineen sekä toiveita mahdollisista residenssiajankohdista voi kuitenkin jo osoittaa osoitteeseen info@terosaarinen.comSähköinen ajanvarausjärjestelmä otetaan käyttöön syksyllä; ennen sitä syksyn vapaita harjoitussaliaikoja voi kysyä Sara Hirniltä, sara.hirn@terosaarinen.com / +358 (0)50 520 350.