Tuotantokoordinaattori

Etsimme tuotantokoordinaattoria työskentelemään monipuolisten, tuotantoihin liittyvien tehtävien parissa osana Tero Saarinen Companyn kokeneista ammattilaisista koostuvaa työyhteisöä. Pääset työskentelemään merkityksellisten sisältöjen parissa, innostuneessa ja lämpimässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisen tanssiryhmän toimintaan sekä viihtyisän työympäristön toimitiloissamme Kaapelitehtaalla.

Tehtäviisi kuuluu uusien kantaesitysten, Tanssin talossa tapahtuvien esityssesonkien sekä Suomeen ja ulkomaille suuntautuvien kiertueiden monipuoliset tuotantojärjestelyt tuotantopäällikön työparina osana tuotantotiimiä. Lisäksi vastaat TSC Studion hallinnasta ja vuokraustoiminnasta, asiakaspalvelusta sekä pienhankinnoista osana toimisto- ja taloustiimiä.

Olet osaava ja yhteistyökykyinen ammattilainen 2–5 vuoden työkokemuksella – tai motivoitunut työuransa alussa oleva tekijä, jolla on halu kehittyä. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkea-asteen koulutusta, kokemusta kulttuurialan tuotantotehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Erinomaiset organisointitaidot, paineensietokyky sekä itsenäinen työote ovat avaimia työssä onnistumiseen. Kansainvälinen suuntautuneisuus sekä aiempi kokemus esittävistä taiteista lasketaan eduksi.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoita monenlaisista taustoista ja kannustamme eri vähemmistöryhmiin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, viimeistään 1.1.2024 alkaen, ja se on määräaikainen vuoden 2024 loppuun asti. Sopimuksen jatko on mahdollinen. Työaikamme ovat joustavat ja osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävään sovelletaan 80–100 % työaikaa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.11. mennessä osoitteeseen rekry@terosaarinen.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Iiris Autio (puh. 040 589 2400, ti–to klo 14–15).

Kuva: Park Hyun-keun

 

Tero Saarinen Company luo ja esittää aikaa kestävää korkeatasoista nykytanssia Helsingissä, Suomessa ja kansainvälisesti. Vuonna 1996 perustettu ryhmä on esiintynyt 40 maassa kaikissa maanosissa. Helsingissä toimimme Tanssin talon ohjelmakumppanina.

TSC:n taide ja toiminta perustuu humanistisiin perusarvoihin: yhdenvertaisuuteen, kunnioitukseen, tasa-arvoon sekä sivistykseen. Noudatamme rohkean tilan periaatteita. Yhteistyö, laatu, uskallus ja ilo ovat menestyksemme perusta.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.