Tero Saarisen ja Kimmo Pohjosen ylistetty duetto Breath nähdään Tanssin talon näyttämöllä 6.-8.6.2024! Vuonna 2018 Kanadassa ensi-iltansa saaneessa teoksessa elävä musiikki ja liike kipinöivät, kun vahvasta esiintyjyydestään tunnetut taitelijat ottavat mittaa toisistaan lavalla. Teoksen täydentävät Mikki Kuntun valot ja lavastus, Teemu Muurimäen puvut sekä Tuomas Norvion mielikuvituksellinen äänisuunnittelu.

“Breath kertoo etenkin kommunikaation ja hyväksynnän tärkeydestä. Siitä, miten yritämme suojella itseämme ja yksityisyyttämme absurdein ja koomisinkin keinoin samalla, kun kaipaamme uusia kokemuksia ja kohtaamisia toisten ihmisten kanssa”, Tero Saarinen kertoo.

Perjantain 7.6. esityksen jälkeen järjestämme yleisökeskustelun Erkko-salissa. Lauantaina 8.6. luvassa on erityinen syntymäpäivänäytös, kun juhlistamme esityksen jälkeen esiintyjäkaksikon pyöreitä ikävuosia Tanssin talon lämpiössä. Tervetuloa mukaan juhlimaan – early- bird liput ovat myynnissä 31. tammikuuta saakka.

Lue lisää teoksesta.

Osta liput.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.