Ystävätoiminta aktivoituu

Tero Saarinen Companyn Kavereilla, Ystävillä ja Tukijoilla on nyt mahdollisuus liittyä ryhmän taustaorganisaatio Into liikkeessä ry:n kannatusjäseniksi. Kaikille jäsenille taataan ensimmäisinä tieto tulevista produktioista, tilaisuus ostaa esityslippuja ennakkoon sekä mahdollisuus osallistua kiertueiden yhteyteen järjestettäviin kokoontumisiin.

Lisätietoja kannatusjäsenyyden tasoista ja niihin liittyvistä eduista sekä räätälöidyistä elämyksistä täällä.

Ensimmäinen ystävätapaaminen on Morphedin Lontoon esityksen yhteydessä 10.–11. elokuuta. Tero Saarinen Companyn kannatusjäsenillä on mahdollisuus viettää ryhmän kanssa aikaa Lontoossa ja nähdä Morphed Southbank Centren Royal Festival Hallissa 10. elokuuta. Osallistujat pääsevät kurkistamaan kiertue-elämän kulisseihin ja tutustumaan ryhmän lempipaikkoihin. Lue lisää ohjelmasta täältä.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.