Zimmermann Trion Suomen ensi-ilta lähestyy!

Tero Saarinen Companyn esityskausi käynnistyy tammikuussa Los Angelesissa kantaesitetyn Zimmermann Trion kotimaan ensi-illalla 30.–31.8. Musiikkitalossa. LA Philin tilausteoksen yhteistuottajana toimineen Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistossa teos esitetään yhdessä Susanna Mälkin johtaman Helsingin kaupunginorkesterin kanssa. Bernd Alois Zimmermannin sellokonserton solisteina toimivat Tero Saarinen Companyn Satu Halttunen, Misa Lommi ja David Scarantino sekä sellisti Oren Shevlin.

Perjantaina 31.8. yleisöllä on tilaisuus kuulla Tero Saarisen ja Susanna Mälkin ajatuksia illan teoksista ja yhteistyöstä LA Phillin sekä Helsingin kaupunginorkesterin kanssa. Heti esityksen jälkeen pidettävän avoimen yleisökeskustelun vetää säveltäjä Osmo Tapio Räihälä.

Illan aikana kuullaan lisäksi HKO:n esittämänä Richard Straussin vaikuttava Alppisinfonia ja Bauch-Webern: Ricercar.

Liput ja lisätietoja täältä!

“Virtuoottiset tanssijat loivat lumoavan synergisen, fyysisen vastineen musiikille. --- Moniaistinen elämys.”


CLASSICAL VOICE, 21.1.2018

“Kaihoisa – soljuva – koskettava”

- THE LOS ANGELES TIMES, 21.1.2018

“Kolmikantainen keskustelu soolon, ensemblen ja kehon välillä. --- Kiihkeä energia, joka yhdessä lavastuksen ja tanssin kanssa piti yleisön haltioissaan alusta loppuun saakka.”

- NEW CLASSIC LA, 22.1.2018

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.