Taiteilijaduo Broas & Nybergin Truths That Never Were ensi-iltaan TSC Studiossa

Ennakkotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, Truths That Never Were -näytökset TSC Studiossa on valitettavasti peruttu. Teos esitetään livestriiminä osoitteessa broasnyberg.com perjantaina 20.3. klo 19.00–20.00. Etsimme näytöksille korvaavia päivämääriä.

Tero Saarinen Companyn ensimmäisessä taiteellisessa residenssissä työskennelleen tanssitaiteilija Jenna Broaksen, tilasuunnittelija ja -taiteilija Fabian Nybergin sekä säveltäjä-muusikko Martin Granön kantaesitys, animoidun videon ja tanssin rajapinnalla liikkuva Truths That Never Were saa ensi-iltansa TSC Studiossa perjantaina 20. maaliskuuta.

Truths That Never Were (Totuuksia joita ei koskaan ollut) on matka subjektin ontologisiin, virtuaalisiin ja haihtuviin totuuksiin. Teos rakentuu tilaan animoidun videon ja moniulotteisen tanssin dialogista. Epätodellisen ja todellisen rajamailla liikkuva teos imaisee katsojan surrealistiseen mielenmaisemaan.

Näytökset TSC Studiossa (Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 E, 3. krs):
Pe 20.3. klo 19:00
Su 22.3. klo 15:00
Su 29.3. klo 15:00
Su 29.3. klo 19:00

Esityksen kesto n. 60min. Näytösten jälkeen on yleisölle avoin taiteilijatapaaminen.

Liput 6 / 15 €
Lipunmyynti vain paikan päällä 1h ennen näytösten alkua.
Varaa paikkasi ennakkoon lomakkeella: https://forms.gle/oSW5RErMuvLEY95P9

Esitykseen on järjestettävissä esteetön kulku ja pyörätuolipaikka. Olethan ennakkoon yhteydessä osoitteeseen info(at)terosaarinen.com. Teos on toteutettu Tero Saarinen Companyn residenssituella.
Muut yhteistyökumppanit ja tukijat: Ehkä-tuotanto & nykytaidetila Kutomo, Svenska Kulturfonden, Suomen Kulttuurirahasto

Broas & Nyberg on Jenna Broaksen ja Fabian Nybergin vuonna 2018 perustama taiteilijaduo. Yhdessä he työskentelevät ihmisyyteen ja ihmisen tulevaisuuteen liittyvien käsitteiden ja konseptien kanssa. Heidän yhteistyönsä on lähtenyt halusta ja tarpeesta luoda visuaalista ja ajankohtaista taidetta näyttämön ja installaatiotaiteen rajapinnalle sekä laajentaa koreografista ajattelua animointiin ja videotaiteisiin. Taiteilijaduon taustat ovat tilataiteessa ja -suunnittelussa sekä tanssitaiteessa.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.