Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

Etsimme viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa tukemaan Tero Saarinen Companyn menestystä. Pääset työskentelemään merkityksellisten sisältöjen parissa, innostuneessa ja lämpimässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisen tanssiryhmän toimintaan osana kunnianhimoista työyhteisöämme sekä viihtyisän työympäristön toimitiloissamme Kaapelitehtaalla.

Osallistut TSC:n viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Tuotat monipuolisia sisältöjä niin kotimaisille kuin kansainvälisille kohderyhmille (sosiaalinen media, verkkosivut, uutiskirjeet). Työskentelet tiiviissä yhteistyössä viestinnästä vastaavan sidosryhmäpäällikön ja toiminnanjohtajan kanssa, osana markkinointi- ja viestintätiimiä.

Olet vahva sisällöntuotannon osaaja. Arvostamme myös näkemystä ja kokemusta TSC:n sisältöjen ja visuaalisuuden sekä markkinointiviestinnän keinojen ja kanavien kehittämiseen. Liikut sujuvasti sosiaalisen median eri alustoilla ja osaat tuottaa tekstejä, videoita ja kampanjoita eri kanaviin. Sinulla on toimenkuvaan soveltuva korkea-asteen koulutus, kokemusta kulttuuritoimialalta sekä erinomaiset viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi. Kansainvälinen suuntautuneisuus katsotaan eduksi.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia tekijöitä hakemaan tehtävään. Tarkennamme työnkuvaa ja vastuita osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Toivomme saavamme hakemuksia sekä kokeneilta ammattilaisilta että työuransa alkupuolella olevia nuoremmilta tekijöiltä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työsuhde on koeajan jälkeen jatkuva. Työaikamme ovat joustavat ja osittainen etätyö on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.9. mennessä osoitteeseen rekry@terosaarinen.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Iiris Autio (puh. 040 589 2400, ma–ke klo 12–13).

Kuva: TRANSIT ©Carl Thorborg / Skånes Dansteater

Tero Saarinen Company luo ja esittää aikaa kestävää korkeatasoista nykytanssia Helsingissä, Suomessa ja kansainvälisesti. Vuonna 1996 perustettu ryhmä on esiintynyt 40 maassa kaikissa maanosissa. Helsingissä toimimme Tanssin talon ohjelmakumppanina.

TSC:n taide ja toiminta perustuu humanistisiin perusarvoihin: yhdenvertaisuuteen, kunnioitukseen, tasa-arvoon sekä sivistykseen. Noudatamme rohkean tilan periaatteita. Yhteistyö, laatu, uskallus ja ilo ovat menestyksemme perusta. Lue lisää: terosaarinen.com/fi/about-us/who/

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.