TSC samanaikaisesti Walt Disney Concert Hallissa ja Chaillotissa

Los Angelesin filharmonikkojen koreografi Tero Saariselta tilaama Zimmermann Trio sai maailman kantaesityksensä Walt Disney Concert Hallissa Los Angelesissa perjantaina 19. tammikuuta. LA Philiä johti orkesterin päävierailija Susanna Mälkki. Bernd Alois Zimmermanin sellokonserton solistit olivat Ben Hong, Eric Byers ja Timothy Loo. Teoksessa tanssivat Tero Saarinen Companyn Auri Ahola, Misa Lommi ja David Scarantino. Valosuunnittelu ja lavastus on Mikki Kuntun, puvut Erika Turusen. Koreografin assistentti on Sini Länsivuori. Esityksiä oli kolme: 19.–21. tammikuuta. Teos sai sekä kriitikoilta että yleisöltä ylistävän vastaanoton.

Tero Saarinen Company esiintyi samanaikaisesti myös Pariisissa:maineikkaan Chaillot-teatterin ohjelmistossa nähtiin 18.–20. tammikuuta Saarisen Esa-Pekka Salosen musiikkiin koreografioima Morphed. Seitsemän TSC:n miestanssijan tulkitsema teos on noussut yhdeksi ryhmän suurimmista kansainvälisistä menestyksistä. Se on kiertänyt jo nyt kotimaan ohella Iso-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Japanissa, Kanadassa, Kroatiassa, Ranskassa, Saksassa, Serbiassa, USA:ssa sekä Venäjällä. Morphed sai ensi-iltansa Helsingin juhlaviikoilla 2014.
Yhteensä kuusi esitystä Los Angelesissa ja Pariisissa keräsivät lähes 10 000 katsojaa.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.