Harjoittelijahaku kaudelle 2018–2019 on auki

Tero Saarinen Company tarjoaa harjoittelupaikkoja kulttuurin tuottamisesta kiinnostuneille kaudelle 2018-2019. Harjoittelijoita haetaan tuotantoon, markkinointiin ja viestintään liittyviin tehtäviin. Harjoittelun tarkempi sisältö määritellään hakijan opiskelutaustan sekä oman kiinnostuksen mukaan.

Haemme harjoittelijoita erityisesti syyskaudelle 2018 ja kevätkaudelle 2019. Syyskauden harjoittelijan toivotaan aloittavan elokuun puolivälissä, kevätkauden tammikuussa 2019. Tero Saarinen Companyn toimitilat sijaitsevat Helsingissä, Aleksanterin teatterissa Bulevardilla.

Edellytämme harjoittelijalta korkeakoulutason opintoja, kiitettävää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, Microsoft Office -ohjelmien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus kulttuurialalta ja muu kielitaito lasketaan eduksi. Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen kulttuuriviennin parissa ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä työyhteisössä, Tero Saarinen Companyn tuotantotiimin ohjauksessa.

Työharjoittelun kesto on vähintään kolme kuukautta. Harjoittelu on kokopäiväinen, tarkat työajat ja suunnitelma työharjoittelun sisällöstä sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Harjoittelijan palkkauksen edellytyksenä on korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki, Tero Saarinen Company maksaa harjoittelusta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry[at]terosaarinen.com perjantaihin 1.6. mennessä. Tero Saarinen Companyn toimisto vastaa mahdollisiin harjoittelua koskeviin kyselyihin sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 09 6813 1881.