Tule meille töihin!

Tule mukaan mahdollistamaan Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin taidetoimijoihin lukeutuvan TSC:n toimintaa omalla panoksellasi!

Etsimme joukkoomme TALOUS- JA TOIMISTOASSISTENTTIA (Company Assistant) määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman ajaksi 80 % työajalla (4 päivää / viikko). Company Assistantin työnkuvaan sisältyvät Tero Saarinen Companyn talous- ja henkilöstöhallinto sekä monipuoliset toimistotehtävät, esimerkiksi erilaisten tilaisuuksien järjestäminen, tekijänoikeuksien hallinnointi ja hankinnoista vastaaminen. Company Assistant työskentelee yhteistyössä tuotantotiimin kanssa ja osallistuu myös ryhmän koti- ja ulkomaan esitystuotantojen valmisteluihin.

Avoin, innostunut ja sydämellä töitä tekevä yhteisömme kaipaa joukkoonsa samanhenkistä tiimipelaajaa, jolla on tavoitteet korkealla. Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkea-asteen koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä, suuntautuneisuutta kulttuurialalle sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta. Kokemus sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä, kiitettävä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvät Microsoft Office -taidot sekä tarkkuus ja halu kehittää omaa toimenkuvaa ovat keskeisiä tehtävässä onnistumisen kannalta.

Työ alkaa 1.10. ja on määräaikainen 1.10.2018–31.12.2019. Hakemukset, joiden tulee sisältää CV, palkkatoive ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot lähetetään osoitteeseen rekry(at)terosaarinen.com tai postitse Tero Saarinen Companyn toimistoon (Aleksanterin teatteri, Bulevardi 23–27, 00180 Helsinki) 31.8. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Maiju Ristilä, yhteydenotot pe 24.8. klo 10–11 ja ti 28.8. klo 16–17 puhelimitse +358 50 377 6801.