TSC muuttaa Kaapelitehtaalle

Tero Saarinen Company muuttaa peruskorjausta odottavasta Aleksanterin teatterista Kaapelitehtaalle loppukeväällä 2019. E-portaaseen remontoidaan toimisto- ja varastotilat sekä lähes 200 neliömetrin suuruinen harjoitussali, jota vuokrataan syksystä alkaen myös muun tanssin kentän käyttöön.
Korjausremontin ja tilan varustamisen kokonaiskustannus on 360 000 euroa, johon TSC sai 120 000 € investointitukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

– Kaapelitehdas toivottaa Tero Saarinen Companyn lämpimästi tervetulleeksi vuokralaisyhteisöönsä! Suomen menestyneimmän tanssiryhmän asettuminen Kaapelitehtaalle nostaa entisestään tanssitaiteen profiilia Suomen suurimmassa kulttuurikeskuksessa, ja se ennakoi hienosti Tanssin talon rakentamista Kaapelitehtaan yhteyteen,
Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimitusjohtaja Kai Huotari sanoo.

– On inspiroivaa asettua osaksi Kaapelitehtaan monitaiteista luovan alan yhteisöä ja tanssitoimijoiden keskittymää. Odotamme innolla uusien tilojen luomia mahdollisuuksia oman toimintamme kehittämiseen sekä entistä syvempään yhteistyöhön ja synergiaan alan muiden toimijoiden kanssa,
kommentoi Tero Saarinen Companyn toiminnanjohtaja Iiris Autio.

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus ja tanssialan organisaatioiden keskittymä. Myös vuonna 2021 avautuva Tanssin talo nousee samalle tontille.

 

 

Kuva: Kuvatoimisto Kuvio Oy / Martin Sommerschield

Advisory Boardilta tukea tilahankkeen toteuttamiseen

Syyskaudella 2018 toimintansa aloittaneen neuvoa-antavan Advisory Boardin tavoitteena on auttaa ja tukea Tero Saarinen Companya varainhankintaan, tilahankkeeseen sekä yrityskumppanuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Eri toimialojen vaikuttajista koostuvan ryhmän puheenjohtajana toimii
Sari Baldauf.  Advisory Boardin kokoonpano tulee täydentymään vielä kevätkauden aikana.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.