TSC Studio tanssin kentän monipuoliseen käyttöön

Tero Saarinen Companyn uusissa tiloissa Kaapelitehtaalla sijaitsevan harjoitussalin käyttötapoja ja vuokrauskäytäntöjä testataan kauden 2019/2020 aikana. Alan toimijoiden tarpeita kartoittaneen kyselyn pohjalta TSC Studioon on suunnitteilla mm. residenssitoimintaa, demoja sekä vakiovuoroja tanssikouluille. Liki 200m2 tilaan tulee joustolattia, valotangot ja äänentoisto. Kauden 2019/2020 ajan TSC Studio tulee olemaan Tanssivintin ja Helsingin Tanssiopiston kurssi- ja opetuskäytössä arki-iltaisin ja lauantaiaamuisin.

TSC tulee tarjoamaan tanssitoimijoille 1-4 viikon mittaisia maksuttomia harjoitusresidenssejä, 1-3 valmisteilla olevalle produktiolle vuodessa. Harjoitusresidenssien yhteyteen tullaan järjestämään demoja ja avoimia harjoituksia. Periodiluonteisesti työskenteleville tanssiryhmille, koreografeille ja tanssijoille harjoitussalia vuokrataan päivisin subventoidulla hinnalla TSC:n omien kiertueiden ja harjoitustaukojen ajaksi sekä viikonloppuisin. 

Tilan virallisista avajaisista, vuokrahinnoista sekä residenssihakumenettelystä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Vapaamuotoisia kuvauksia valmisteilla olevista teoksista työryhmineen sekä toiveita mahdollisista residenssiajankohdista voi kuitenkin jo osoittaa osoitteeseen info@terosaarinen.com