Vuoden 2021 TSC-residenssit avoimeen hakuun

Tero Saarinen Company tarjoaa jatkossa vuosittain 3–5 tanssitaiteilijalle tai -ryhmälle mahdollisuuden taiteelliseen työskentelyyn tarkoitettuun residenssijaksoon TSC Studiossa. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota erityisesti liikkeelliseen ilmaisuun orientoituneille koreografeille, työryhmille ja vapaille ryhmille resursseja näyttämöteosten valmisteluun ilmaisen harjoitustilan muodossa.

Haku TSC-residensseihin on kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäinen avoin hakukierros, vuodelle 2021, julkistetaan myöhemmin keväällä. Äänisuunnittelupainotuksella toteutuvien Genelec-residenssien kansainvälinen haku avautuu puolestaan syyskaudella.

Residenssijaksot mahdollistavat työryhmille 1–4 viikon harjoitusperiodin TSC Studiossa. Lisäksi residenssitaiteilijoilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista, taiteellista ja/tai tuotannollista mentorointia TSC:n vakituiselta henkilöstöltä. Kuhunkin residenssijaksoon sisältyy vähintään yksi studiossa järjestetty yleisökohtaaminen, joka voi olla teosprosessin vaiheesta riippuen joko avoin harjoitus, demo tai esitys. TSC Studio soveltuu noin 50 katsojan esityksille. Tilassa on joustolattia, balettitangot, MSonicin kanssa suunniteltu valotekniikka sekä Genelecin äänijärjestelmä, jossa on mahdollisuus immersiiviseen äänentoistoon.

 

Lisätietoja TSC-residensseistä:
Carita Weissenfelt
Tuotantopäällikkö
carita.weissenfelt(at)terosaarinen.com