Etsimme tiimiimme talous- ja henkilöstöpäällikköä

Pitkäaikaisen talous- ja kehityspäällikkömme jatkaessa seuraaviin tehtäviin etsimme Talous- ja henkilöstöpäällikköä (Head of Finance & HR) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi Tero Saarinen Companyn luovaa, kansainvälisesti toimivaa taidealan työyhteisöä.

Tietoa tehtävästä

Vastaat Tero Saarinen Companyn monipuolisesta talous- ja henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta. Tehtäviisi talouspäällikkönä sisältyvät ryhmän taloushallinto, budjetointi ja raportointi sekä yhteistyö tilitoimistomme kanssa. HR-päällikkönä vastaat lisäksi työsopimuksista ja palkanmaksusta sekä vakuutuksiin, työterveyteen, työhyvinvointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajamme ja tuotantotiimimme kanssa ja jaat tarvittaessa osaamistasi myös muulle työyhteisölle.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkea-asteen koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä itsenäistä, tarkkaa ja vastuullista työotetta. Sinulla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Toivomme hakijalta kokemusta kulttuuritoimialalta, energistä työotetta sekä motivaatiota kehittyä taloushallinnon tehtävissä. Voimme tarkentaa työnkuvaa ja vastuitasi osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle työn merkityksellisten sisältöjen parissa innostuneessa ja inspiroivassa ilmapiirissä sekä viihtyisän työympäristön toimitiloissamme Kaapelitehtaalla. Työaikamme ovat joustavat ja hybridityö on mahdollista. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta noudattamalla rohkean tilan periaatteita. Toivomme hakijoita monenlaisista taustoista ja kannustamme eri vähemmistöryhmiin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen maanantaihin 5.2. mennessä osoitteeseen rekry@terosaarinen.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa toimittaa meille pian. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja kehityspäällikkö Maiju Ristilä (yhteydenotot ke-pe 24.–26.1. klo 10–12 puhelimitse +358 50 377 6801).

Tero Saarinen Company luo ja esittää aikaa kestävää korkeatasoista nykytanssia Helsingissä, Suomessa ja kansainvälisesti. Vuonna 1996 perustettu ryhmä on esiintynyt 40 maassa, kaikissa maanosissa. TSC:n taide ja toiminta perustuvat humanistisiin perusarvoihin: yhdenvertaisuuteen, kunnioitukseen, tasa-arvoon ja sivistykseen. Yhteistyö, laatu, uskallus ja ilo ovat menestyksemme perusta. Tero Saarinen Companyn toimintaa ylläpitää Into liikkeessä ry. 

Helsingissä toimimme Tanssin talon ohjelmakumppanina ja esiinnymme säännöllisesti Tanssin talossa. TSC:n toimintaan kuuluvat lisäksi TERO-tekniikan kansainvälinen opetustoiminta, vierailuesitysten tuottaminen Helsinkiin sekä residenssitoiminta Kaapelitehtaalla sijaitsevassa TSC Studiossa. Tero Saarinen Company työllistää vuosittain keskimäärin 70 henkilöä, joista 11 työskentelee ryhmässä kuukausipalkalla. Tero Saarinen Company saa vakituista toiminta-avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä sekä Helsingin kaupungilta.

Seuraamme sinua voidaksemme parantaa käyttökokemustasi ja viestiäksemme sinua kiinnostavista aiheista.