TERO Repertoire Intensive 18. - 22.2.2019

TSC:n talven 2019 repertoaari-painotteinen intensiivikurssi keskittyy Tero Saarisen koreografiseen tuotantoon. Hiihtolomaviikolla järjestettävä viisipäiväinen intensiivikurssi tarjoaa laaja-alaisen ja syvällisen katsauksen Tero Saarisen liiketekniikkaan ja -filosofiaan. Tänä vuonna kurssilla keskitytään erityisesti siihen, miten tekniikka rakentuu koreografiaksi.

Intensiivikurssilla tehdään kattavia repertoaariharjoitteita Tero Saarisen aiemmista teoksista, muun muassa Morphedista ja Kullervosta. Kurssi on suunnattu tanssin ammattilaisille ja opintojaan viimeisteleville opiskelijoille. Ilmoittaudu mukaan: www.varaaheti.fi/terosaarinencompany

Opetuksesta vastaa New Yorkista kotoisin oleva David Scarantino, joka on tanssinut TSC:ssä vuodesta 2013. Hänet muistetaan muun muassa teoksista Morped ja Zimmermann Trio sekä Kimmon roolista Kullervossa. Tanssijantyönsä lisäksi David on TSC:n Vastaava opettaja. Hän koordinoi ryhmän opetustoimintaa ja opettaa TERO -tekniikkaa Suomessa ja maailmalla.

AIKA: 18. – 22. helmikuuta, klo 10 – 13 päivittäin
PAIKKA: Iso balettisali, Aleksanterin teatteri, Helsinki
OPETTAJA: David Scarantino
KIELI: Englanti
KENELLE: Ammattitanssijat ja ammattiopintojaan viimeistelevät
HINTA: 240 € (ALV 24%)
ILMOITTAUDU: www.varaaheti.fi/terosaarinencompany, 11.2.2019 mennessä

Peruutusehdot: Etukäteen maksetut kurssimaksut palautetaan, jos intensiivikurssi peruuntuu TSC:n toimesta. Ilmoittautuminen on mahdollista perua ennen 11.2.2019. Varaukset ja maksut ovat sitovia 11.2.2019 jälkeen, jolloin maksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. info@terosaarinen.com